luni, 25 aprilie 2011

SALATA DE CARTOFI

Salata de cartofi

Dificultate: redusa

Ingrediente:

400 g cartofi
200 ml vin alb
200 g gogosari
300 g rosii
30 ml otet
30 g capere
30 g masline
100 g orez fiert
150 g masline negre
sare

Mod de preparare:

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie in cubulete si se fierb in apa cu sare, apoi se strecoara si se pun intr-un castron. Se toarna peste ei vinul alb si se lasa ss stea asa cel putin o ora. Intre timp se spala gogosarii, se taie in fasii subtiri. Rosiile se spala si se taie felii. Gogosarii se adauga usor peste cartofii marinati in vin, apoi pe rand otet, ulei, mustar, capere, masline negre fara samburi si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune apoi si orezul fiert, se amesteca. Se serveste rece!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu