luni, 25 aprilie 2011

SALATA ORIENTALA DE PRIMAVARA

Dificultate: redusa

Ingrediente:

1 kg cartofi
1 legatura ceapa verde
200 g salata verde
250 g ridichi
1 legatura marar verde
3 oua
75 g masline
50 ml ulei
35 ml otet
sare dupa gust

Mod de preparare:

Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa, se curata de coaja si se taie felii cubulete. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt. Ridichile se curata, se spala si se taie rondele. Ouale se fierb si se taie cubulete sau rondele. Salata verde se spala bine, se scurge de apa si se rupe fasii. Mararul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Se amesteca usor toate ingredientele, se adauga maslinele si se asezoneaza cu uleiul, otetul, sarea si piperul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu